Skip to the main content.
GRATIS AANMELDEN
GRATIS AANMELDEN

DOWNLOAD PRIJZEN

VRAAG EEN GESPREK AAN

2 minutes reading time

5 manieren waarop Book Salon de prestaties van je zaak verbetert

VIJF MANIEREN WAAROP BOOK SALON DE WINSTGEVENDHEID VAN JE ZAAK ZAL VERBETEREN.

1. KRIJG MEER KLANTEN MET BEHULP VAN ONLINE BOEKING

Met behulp van het elektronische afsprakensysteem van Book Salon, ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend voor boekingen. Dit betekent dat klanten op elk gewenst moment bij jou kunnen boeken, zelfs buiten je openingstijden om. Book Salon maakt het ook mogelijk om een jonger publiek aan te trekken, aangezien jongeren vooral de voorkeur geven aan online interacties. Zelfs de meest loyale klanten zouden over kunnen stappen naar een concurrent als het bij hen makkelijker is om een afspraak in te plannen.

Het elektronische afsprakensysteem van Book Salon geeft je klanten een nieuw platform om jouw bedrijf te vinden. Voeg, naast je website, een boekingslink toe aan de Facebook- en Instagram-pagina van je bedrijf om het aantal potentiële boekingen te vergroten.

 

2. HAAL HET MEESTE UIT HET KLANTENREGISTER

Met Book Salon wordt automatisch een unieke boekingskaart gecreëerd voor elke afspraak. Deze bevat o.a. klantgegevens, boekingsgeschiedenis en productverkopen. Zo blijf je op de hoogte van de diensten en producten die je klant recent heeft aangeschaft.

Je kunt nuttige informatie toevoegn in de notities om je klantervaring nog beter te maken, zoals informatie over haarkleur of dat ze hun koffie liever met of zonder melk drinken.

Je kunt ook het klantenregister gebruiken om de e-mailmarketing te verbeteren. Met Book Salon kun je automatisch herinneringsberichten versturen. Zo vergeten klanten nooit hun boeking en zal het aantal mensen dat niet op komt dagen worden verminderd.

 

3. BEVORDER EXTRA OMZET MET CADEAUKAARTEN

Met Book Salon kun je profiteren van feestdagen en festiviteiten (en zelfs bereikbaar zijn om late cadeaukopers te helpen). Cadeaukaarten kunnen rechtstreeks vanaf je eigen webwinkel worden verkocht en zijn eenvoudig te beheren. Je kunt de geldigheid van een kaart verlengen of verloren kaarten nogmaals elektronisch versturen. De aankoop en het gebruik van een cadeaukaart is eenvoudig te registreren bij de kassa.

 

4. EENVOUDIG RAPPORTEREN BESPAART TIJD EN MAAKT HET AFSTEMMEN VAN RAPPORTEN NIET MEER NODIG

Met Book Salon zijn alle benodigde rapporten slechts een paar klikken verwijderd. Je kunt de dagelijkse, wekelijkse of zelfs maandelijkse real-time verkopen en klanten bekijken per zaak of medewerker. Je kunt eenvoudig rapporten printen of vanuit het systeem rechtstreeks naar je accountant versturen. Als je gebruikmaakt van Book Salon, dan werken de kassa, agenda en betaalterminal met elkaar samen. Je hoeft dus niet eens een verkopersidentificatie in te voeren. Zo wordt de kans op fouten verkleind en hoef je geen tijd meer te besteden aan het afstemmen van de kassa op de betaalterminalrapporten.

 

5. ALLEMAAL MET EEN MAANDELIJKS BEDRAG

Het aantal afsprakensystemen en de betalingssoftware die tegenwoordig beschikbaar zijn op de markt, is enorm. Wat Book Salon onderscheidt van alle andere is dat het ontwikkeld is in samenwerking met haar-, beauty- en wellness-professionals. Book Salon heeft alle functionaliteiten die je zaak nodig heeft, omdat onze diensten speciaal afgestemd zijn op jouw branche. Je kunt dus besparen door niet te betalen voor aparte, dure systemen, maar over te stappen op Book Salon.

Met Book Salon ontvang je een elektronisch boekingssysteem, kassasoftware, een geïntegreerde betaalterminal en snelle betalingen voor €29/maand per locatie. Je kunt ook een onbeperkt aantal medewerkers of ondernemers voor de stoelhuur toevoegen zonder toeslag.

Bespaar tijd en geld door vandaag over te stappen naar Book Salon.

Switching cover_Netherlands

Download de gratis gids om je bedrijf efficiënter te maken. De gids behandelt de functionaliteiten van Book Salon en hoe je kunt overstappen.

DOWNLOAD OVERSTAPHANDLEIDING

 

Book Salon: alles wat een succesvolle zaak nodig heeft

Het internet doet het niet meer op je computer en je hebt geen toegang tot je klantgegevens. Je afsprakensysteem komt van een aanbieder, je...

Read More

3 eenvoudige manieren om je omzet te verhogen

HIER BIJ BOOK SALON IS ONS DOEL OM JOU EN JE BEDRIJF TE HELPEN SUCCESVOL TE WORDEN. DAAROM HEBBEN WIJ DIT ARTIKEL SAMENGESTELD OM JE TE HELPEN JE...
Read More