Skip to the main content.
GRATIS AANMELDEN
GRATIS AANMELDEN

DOWNLOAD PRIJZEN

VRAAG EEN GESPREK AAN

2 minutes reading time

Hoe Royal Beauty Spa meer dan 1000 euro per jaar bespaarde door over te stappen op Book Salon

ROYAL BEAUTY SPA is een full-service haar- en beauty-salon in het centrum van Lapua (Finland) waar 7 ondernemers werkzaam zijn. Het is opgericht door Salla Priuska in 2013. Toen het bedrijf startte, hadden we geen geavanceerde boekings- of kassasystemen. We schreven eenvoudigweg alles op met de hand.

Voor de overstap op Book Salon PRO, maakte ROYAL BEAUTY SPA gebruik van een afspraken- en kassasysteem van een concurrent. De pinautomaten van de zaak werden, op hun beurt, geleverd door weer een ander bedrijf. De salon heeft zelfs een tijdje gebruikgemaakt van twee pinautomaten die niet geïntegreerd waren met de kassasoftware. Bij pinbetalingen moest het te betalen bedrag eerst ingetypt worden in de pinautomaat en daarna apart weer in het kassasysteem, op voorwaarde dat dit niet vergeten werd!

"Zelfs als je eraan gewend bent, zorgt een pinautomaat die niet gekoppeld is aan de kassa voor verschillende problemen," vertelt Salla.

 

Hieronder staan een aantal voorbeelden van uitdagingen die veroorzaakt worden door een aparte pinautomaat:
  • Onjuiste bedragen ingevoerd in de pinautomaat > gedeelte van het te betalen bedrag niet ontvangen.

  • Zelfs als het juiste bedrag is ingevoerd in de pinautomaat, kan het zijn dat de verkeerde betaalmethode is ingevoerd in de kassa > kassarapporten en de boekhouding komen niet overeen.

  • Onjuist ingevoerde documenten kunnen niet altijd gevonden worden en naderhand herinnert niemand zich waar het verschil ontstaan zou kunnen zijn > urenlang onderzoek voor zowel de ondernemer als diegenen die een stoel huren.

Salla vertelt dat ze om deze reden één keer per week, op zondag, alle documenten moest afstemmen. Dit nam normaal gesproken twee uur per week in beslag, wat gelijk is aan 104 uur per jaar!

"Soms kon ik de Kerstdagen gebruiken om onjuiste rapporten af te stemmen of ik deed dit zelfs op Moederdag," geeft Salla toe.

ROYAL BEAUTY SPA is nu sinds een half jaar klant van Book Salon PRO en is zeer tevreden met de dienst. Salla zegt dat het besluit om over te stappen vooral beïnvloedt werd doordat het afsprakensysteem, de kassa en de pinautomaat geïntegreerd zijn bij Book Salon. Deze tools werken met elkaar samen en dit zorgt voor een meerwaarde omdat er tijd en geld wordt bespaard. Salla vertelt dat ze per jaar meer dan € 1000 netto bespaart vergeleken met haar voorgaande systemen. Laat staan de hoeveelheid tijd die ze bespaart. Ze hoeft op zondag niet meer over te werken en ze heeft nu meer tijd om door te brengen met haar dierbaren. Salla geeft ook aan dat Book Salon staat voor kwaliteit en professionaliteit vanuit het oogpunt van haar klanten. Ze voegt toe dat de dienst ook erg eenvoudig en duidelijk is voor haar collega's. Hoewel geen enkel systeem ooit perfect zal zijn, zet Book Salon zich in voor een continue softwareontwikkeling zodat klanten in de toekomst tijd kunnen besparen. Dat is waar we naar streven bij Book Salon!

 

KOM MEER TE WETEN OVER BOOK SALON

 

Onze gids is geschreven voor de ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien, geld willen besparen dat nu besteed wordt aan minder kostenefficiënte systemen of meer willen weten over de functionaliteiten van Book Salon en hoe ze kunnen overstappen. Je kunt ook een gratis, online demo boeken.

DOWNLOAD OVERSTAPHANDLEIDING BOEK EEN DEMO

Book Salon: alles wat een succesvolle zaak nodig heeft

Het internet doet het niet meer op je computer en je hebt geen toegang tot je klantgegevens. Je afsprakensysteem komt van een aanbieder, je...

Read More

3 eenvoudige manieren om je omzet te verhogen

HIER BIJ BOOK SALON IS ONS DOEL OM JOU EN JE BEDRIJF TE HELPEN SUCCESVOL TE WORDEN. DAAROM HEBBEN WIJ DIT ARTIKEL SAMENGESTELD OM JE TE HELPEN JE...
Read More