Skip to the main content.
GRATIS AANMELDEN
GRATIS AANMELDEN

DOWNLOAD PRIJZEN

VRAAG EEN GESPREK AAN

1 minutes reading time

Gratis boekingssysteem en klantenregister: zit er een addertje onder het gras?

Hoe kan Book Salon een gratis boekingssysteem en klantenregister bieden? Dit is een vraag die ondernemers ons keer op keer stellen. Wat ze ook graag willen weten is hoe het mogelijk is om gratis een onbeperkt aantal gebruikers toe te voegen. Aangezien voor vergelijkbare diensten van onze concurrenten tot wel honderden euro's per maand in rekening worden gebracht, snappen we waarom mensen denken dat er een addertje onder het gras zit.

Maar dat is er echt niet, en dit is waarom:

  • Bij Book Salon, willen we de drempel verlagen voor alle ondernemers om een hoogwaardig afspraken- en kassasysteem uit te proberen en te introduceren voor de specifieke behoeftes van hun branche. (Of één van de twee, als ze dat willen).

  • Deze lage drempel is geschikt voor beginnende ondernemers die niet willen dat hun maandelijkse kosten stijgen bij de start van hun onderneming, wanneer geld zo belangrijk is.

  • We willen beauty- en wellness-ondernemers ook aanmoedigen om de sprong te wagen en over te stappen van een papieren agenda naar een digitale versie. Ondernemers kunnen digitale tools in hun eigen tempo introduceren naast de al bestaande papieren hulpmiddelen.

  • Tegenwoordig kun je niet meer om online boekingen heen, aangezien drukke klanten graag willen boeken waar en wanneer ze maar willen. Sterker nog, velen zien er tegenwoordig helemaal niets in om naar een zaak te bellen.

  • Ondernemers hebben gratis, vrijblijvend en op onafhankelijke wijze toegang tot de diensten van Book Salon, rechtstreeks vanaf onze website. Je hoeft je geen zorgen te maken om aan de slag te gaan, omdat er bij elke stap hulp beschikbaar is via onze real-time live chat.

 

Hoe profiteert Book Salon eigenlijk van dit alles?

Op de langere termijn, zullen wij en ieder ander profiteren van een bloeiende haar-, beauty- en welzijnsindustrie. We voelen ook de behoefte om iets terug te doen en iets goeds te creëren voor professionals. Aan de andere kant geloven we dat als bedrijven floreren, de gebruikers van onze Book Salon GRATIS ook onze extra functies zullen gaan gebruiken.

Wanneer een onderneming groeit en er meer behoefte is aan nieuwe functionaliteiten, kan de gratis dienst met één klik worden geüpgrade naar de Book Salon PRO (inclusief een betaalterminal). 

We hebben echter klanten die na 4 jaar nog altijd zeer tevreden zijn met Book Salon GRATIS. En wanneer gebruikers blij zijn, bevelen ze ons aan en daar zijn we erg dankbaar voor.

 

Book Salon: alles wat een succesvolle zaak nodig heeft

Het internet doet het niet meer op je computer en je hebt geen toegang tot je klantgegevens. Je afsprakensysteem komt van een aanbieder, je...

Read More

3 eenvoudige manieren om je omzet te verhogen

HIER BIJ BOOK SALON IS ONS DOEL OM JOU EN JE BEDRIJF TE HELPEN SUCCESVOL TE WORDEN. DAAROM HEBBEN WIJ DIT ARTIKEL SAMENGESTELD OM JE TE HELPEN JE...
Read More